!.-4 MeLeK HePsi-.! lCemRechi & Burakchı & Hepsichi En Fecisinden Adminl
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 31 !.-Sitemiz Nasıl-.! : Süper !.-Burcun-.! : Oğlak !.-Yaşın-.! : 16 !.-Özel Bölüm-.! : Cemreci Ve Burakçı Şeker Admin !.-Adın Ne-.! : Kıvılcım !.-Başarı Puanın-.! : !.-Olumsuz Davranışlar-.! : !.-Favori Hepsi Kızın-.! : !.-Durumun-.! : !.-Şeker Hayvanın-.! :
| Konu: Cemre Röportajı C.tesi Eyl. 06, 2008 7:35 pm | |
| Cemre
-"Peynirli Pizza " bu yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.Peki senin içine sindi mi? -Evet.hepimiz bayıldık . Zaten ilk başta albüme yeni parça koymayı düşünmüyorduk;yani ancak böyle bir şarkı girebilirdi bu albüme.Öyle güzel oldu ki , klipi de direkt bu şarkıya çekmeye karar verdik.
-Şu anda hepiniz çok çıtırsınız.Peki bir gün yaşlanmaktan korkuyor musun? -Yaşlanmaktan hiç korkmuyorumiama yaşlı anneolmaktan korkuyorum.Çünkü 6 yaşımdayken de çok olgundum.Belki annemle babamın ayrı olmalarının da etkisi vardı bunda.Çocuğum bana "O sizin zamanınızdaydı , desin istemem . Benim annem öyle bir kadın değil örneğin.Biz onunla arkadaş gibiyiz.
-"Aşk var mı Cemre?" diyeceğim ,ama sen cevap vermeyeceksin tabii ki... Neyse aşkın 5 halibi anlat bize... -İlk halinde "yetmezlik" vardır.Sarılırsın,sarılırsın;ama doyamazsın!Nasıl daha çok sevgisini kazanabilirim ,yada onu nasıl daha çok sevebilirim diye düşünürsün.Bu,en güzel halidir her halde.İkincisi;"sığınacak bir liman" hali.Klişe bir laf gibi gelebilir size,ama klişelerde doğru oldukları için klişe olmuştur bence.Bazen canın kavga etmek ister:bu üçüncü hal olsa gerek.Acı hoşuna gider çünkü adrenalin hissedersin.Aşıkken hep heyecan duyarsın:bu "heyecan" hali de dördüncüsü olmalı.Sonuncusu ise,benim için,"korku";yani kaybetme korkusu."Ne yapmamalıyım da onu kaybetmemeliyim?"diye düşünürüm hep. | |
|
cemre_yaren Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 30 !.-Sitemiz Nasıl-.! : güzel bisite !.-Burcun-.! : balık !.-Yaşın-.! : 14 !.-Özel Bölüm-.! : cemreme sesleniorum seni çok ama çok seviyorum !.-Adın Ne-.! : yaren !.-Takımın Ne-.! : Galatasaray !.-Başarı Puanın-.! : !.-Olumsuz Davranışlar-.! : !.-Favori Hepsi Kızın-.! : !.-Durumun-.! : !.-Şeker Hayvanın-.! :
| Konu: Geri: Cemre Röportajı Paz Eyl. 07, 2008 3:21 pm | |
| | |
|
!.-4 MeLeK HePsi-.! lCemRechi & Burakchı & Hepsichi En Fecisinden Adminl
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 31 !.-Sitemiz Nasıl-.! : Süper !.-Burcun-.! : Oğlak !.-Yaşın-.! : 16 !.-Özel Bölüm-.! : Cemreci Ve Burakçı Şeker Admin !.-Adın Ne-.! : Kıvılcım !.-Başarı Puanın-.! : !.-Olumsuz Davranışlar-.! : !.-Favori Hepsi Kızın-.! : !.-Durumun-.! : !.-Şeker Hayvanın-.! :
| Konu: Geri: Cemre Röportajı Paz Eyl. 07, 2008 3:22 pm | |
| | |
|